Hyttikuvaukset

Executive Suite – Loppuunmyyty

Executive Suite on valintasi kun haluat risteilyltä luksusta. Ylellinen 43–46 m2 sviitti 1-2 hengelle sijaitsee 11. kannella aluksen keulaosassa. Hytissä on erillinen olohuone sekä makuuhuone, jossa on kiinteä parivuode (vuoteita ei saa erilleen) ja sohva. Varusteluun kuuluu tv, jääkaappi, kassakaappi sekä oma sauna. Hintaan kuuluu virvokkeita ja hedelmiä sekä  erikoisaamiainen.

Deluxe – Loppuunmyyty

Raikkaasti sisustettu ja viihtyisä 16 m2 hytti kahdelle hengelle 11. kannella. Hytissä on parivuode (vuoteita ei saa erilleen), sohva, jääkaappi, virvokkeita ja tv. Lisäksi hintaan sisältyy erikoisaamiainen.

A-luokka – Erittäin suosittu hyttiluokka – Hyttejä on vielä jäljellä

Erittäin korkeatasoiset 9 m2 hytit merinäköalalla 1-4 hengelle löytyvät kansilta 5, 9 ja 10. Hyteistä löytyvät vaihtoehdot myös allergikoille ja liikuntarajoitteisille sekä lemmikin kanssa matkustaville. Hyteissä on TV. Huom. Kahden ja neljän hengen hytit sijaitsevat eri kansilla, joten niitä ei ole mahdollista saada lähekkäin.

A-luokasta löytyy myös perhehyttejä isommalle porukalle sekä mies- ja naispaikallisia kahden hengen hyttejä, mikäli et halua varata hyttiä vain itsellesi. Löydät tarkemmat kuvaukset erikoishyteistä tämän sivun alaosasta.

Hinta alkaen 95 euroa / osallistuja. Tutustu risteilyn hinnastoon.

Varaa matka tästä

 

B-luokka – Suosittu hyttiluokka – Hyttejä on vielä jäljellä

Raikkaasti sisustetut B-luokan 9 m2 hytit 1-4 hengelle sijaitsevat kansilla 5, 9, 10 ja 11. B-luokan hyteistä on löytyvät vaihtoehdot myös allergikoille ja liikuntarajoitteisille sekä lemmikin kanssa matkustaville. Hyteissä on TV.

B-luokasta löytyy myös perhehyttejä isommalle porukalle sekä mies- ja naispaikallisia kahden hengen hyttejä, mikäli et halua varata hyttiä vain itsellesi.Löydät tarkemmat kuvaukset erikoishyteistä tämän sivun alaosasta.

Hinta alkaen 75 euroa / osallistuja. Tutustu risteilyn hinnastoon.

Varaa matka tästä

 

C-luokka – Edullisin hyttiluokka – Hyttejä on vielä jäljellä

Uudistettu 8,1 m2 C-luokan hytti täyttää erinomaisesti 1-4 hengen majoitustarpeet. Ikkunattomat hytit sijaitsevat kannella 2. Hyteissä on TV.

Hinta alkaen 40 euroa / osallistuja. Tutustu risteilyn hinnastoon.

Varaa matka tästä

 

Erikoishytit

Perhehytti Hyttejä on vielä jäljellä

Tämä uusittu hyttiluokka on varattu isomman ryhmän tai perheen matkailuun. Family-hyttejä on sekä ikkunallisia että ikkunattomia hyttejä ja ne ovat tarkoitettu vähintään neljälle, enintään 6 hengelle. Hytit sijaitsevat 5. kannella ja ne koostuvat kahdesta väliovellisesta hytistä (väliovea ei saa lukkoon). Hyteissä on tv.

Varaa matka tästä 


Allergiahytti 
Loppuunmyyty

9 m2 hytti 2-4 hengelle kannella 5. Sisustuksessa on käytetty allergikoille soveltuvia materiaaleja. Hyteissä on TV. Hinta määräytyy valitun hyttiluokan mukaan (A- tai B-luokka).

Invahytti – Yksi hytti enää jäljellä

13 m2 hytti 3 hengelle kannella 5 (6 kpl). Hytit on varusteltu erityisesti liikuntarajoitteisia ajatellen; niissä on leveämmät hytin ja WC:n ovet. Hyteissä on TV. Hinta määräytyy valitun hyttiluokan mukaan (B-luokka).

Laivan molemmissa päissä on hissit, joihin mahtuu pyörätuoli. Yleiset inva WC:t löytyvät kansilta 12 ja 8.

Varaa matka tästä