Kiitos osallistumisestasi!

Kiitos, että olit risteilyllä mukana ja teit siitä ainutlaatuisen. Saimme aikaiseksi huikean elämyksen, joka muistetaan pitkään. Yrittäjäristeily kokosi lähes 1600 yrittäjää verkostoitumaan, valveutumaan ja virkistymään Itämerelle. Toivottavasti risteily oli sinulle antoisa ja sait mukaasi hyviä ideoita sekä työkaluja ja verkostoiduit uusien yrittäjien kanssa. Olemme koonneet parhaat palat matkasta.  Löydät täältä esitykset sekä lukuisia valokuvia ja tunnelmavideon risteilyn iloisista hetkistä. ► Tutustu
Lue lisää

Kiitos palautteesta!

Lämmin kiitos Yrittäjäristeilyn palautteesta. Palaute Yrittäjäristeilystä oli erinomainen — kokonaisarvosanaksi muodostui 9-, asteikolla 4–10.
Lue lisää

Yrittäjätori

Yrittäjätorilla mikroyrittäjät esittelevät omia palveluitaan ja tuotteitaan.
Lue lisää

Palkitsemistuotteet

Mittava ura yrittäjänä! Mikä sopiikaan paremmin huomionosoitukseksi yrittäjälle kuin Suomen Yrittäjien yrittäjäristi. Tunnustus työntekijälle! Työntekijän ansioristi on yrittäjän hieno tapa palkita pitkäaikaiset työntekijät. Se on hieno kiitos sekä pysyvä muisto tehdystä työstä ja samalla kannustaa tulevaan. Tutustu palkitsemistuotteisiin ja hae ne ajoissa yrityksesi juhliin navigate to this site.
Lue lisää

Koulutuspalvelut

Päivitä osaamistasi Suomen Yrittäjien koulutuksissa: webinaarit omalla koneellasi, aamu- ja iltapäiväkoulutuksia, seminaareja jne. Suomen Yrittäjien jäsenetu on 30–40 % normaalihinnasta kaikille jäsenyrityksen edustajille. Meillä on hyvät kouluttajat, rento pienyrittäjäporukka – tule mukaan! Tutustu koulutustarjontaan »
Lue lisää