Varausehdot

/
/
Varausehdot
Varausehdot

Maksuehdot

Matkan koko hinta erääntyy maksettavaksi nettivarauksissa heti varauksen tekemisestä. Puhelin- ja toimistovarauksissa maksu erääntyy maksettavaksi kahden viikon sisällä varauksen tekemisestä.

Jos matkan alkuun on aikaa vähemmän kuin kuukausi, erääntyy maksu heti.

Muutos- ja peruutusehdot

Matkan varaajan on tehtävä varauksen muutos tai peruutus. Asiakkaan peruessa matkavarauksensa, peruutusajankohdaksi katsotaan se hetki, jolloin Matkapojat Oy saa tiedon peruutuksesta toimistomme aukioloaikoina (ma – pe klo 09:00-17:00), puhelinnumero 010 2323 100.

Peruutusehdot

Matkan voi peruuttaa kuluitta 2 viikon sisällä varauksen tekemisestä, kuitenkin viimeistään 19.01.2018.  Tämän jälkeen peruutuskulut 100 %.

Muutosehdot

Nimenmuutoksen sekä paikkatilanteen salliessa myös hyttiluokka-, ateriapaikka- ja lähtöpaikkakuntamuutoksen voi tehdä kuluitta ilmoittamalla siitä toimistoomme viimeistään 19.3.2018.  Tämän jälkeen tehtävistä muutoksista veloitetaan kuluna 12€/muutos, kuitenkin viimeistään 1 viikko ennen lähtöä.

Matkan erityisluonteesta johtuen, matkaan ei voida soveltaa normaalia peruutusturvaa, vaan joudumme perimään 100 %:n peruutuskulut. Kehotamme kaikkia matkustajiamme tekemään peruutusturvan sisältävän matkustajavakuutuksen oman tai lähiomaisen vakavan sairastumisen tai kuoleman varalle. Matka kuulu Valmismatkalain piiriin.