Varausehdot

/
/
Varausehdot
Varausehdot

Maksuehdot

Matkan koko hinta erääntyy maksettavaksi nettivarauksissa heti varauksen tekemisestä.
Puhelin- ja toimistovarauksissa maksu erääntyy maksettavaksi kahden viikon sisällä varauksen tekemisestä.
Jos matkan alkuun on aikaa vähemmän kuin kuukausi, erääntyy maksu heti.

 

Muutos- ja peruutusehdot

Matkan varaajan on tehtävä varauksen muutos tai peruutus. Asiakkaan peruessa matkavarauksensa, peruutusajankohdaksi katsotaan se hetki, jolloin Matkapojat Oy saa tiedon peruutuksesta toimiston aukioloaikana (ma – pe klo 09:00-17:00) puhelinnumero 010 2323 100.

Matkan voi peruuttaa kuluitta 2 viikon sisällä varauksen tekemisestä, kuitenkin viimeistään 20.12.1015. Tämän jälkeen peruutuskulut 100 %.

Nimenmuutoksen sekä paikkatilanteen salliessa myös hyttiluokka-, ateriapaikka- ja lähtöpaikkakuntamuutoksen voi tehdä kuluitta ilmoittamalla siitä Matkapoikien toimistoon p. 010 2323 100 viimeistään 1.4.2016. Tämän jälkeen tehtävistä muutoksista veloitetaan kuluna 10€/muutos. Mahdolliset muutokset on tehtävä vähintään yhtä (1) viikkoa ennen lähtöä.

Matkan erityisluonteesta johtuen, matkaan ei voida soveltaa normaalia peruutusturvaa, vaan joudumme perimään 100 %:n peruutuskulut. Kehotamme kaikkia matkustajiamme tekemään peruutusturvan sisältävän matkustajavakuutuksen oman tai lähiomaisen vakavan sairastumisen tai kuoleman varalle. Matka ei kuulu Valmismatkalain piiriin.