PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT

Yrittäjäristeily tekee monipuolista yhteistyötä sekä isojen että pienten yritysten kanssa.
Tutustu ennakkoon laivallakin näkyvästi esillä oleviin yrityksiin.


 FINNVERA

Kassalla kasvaminen on kova laji. Tule keskustelemaan kanssamme yrityksesi rahoituksesta! Finnvera tarjoaa rahoitusta yritystoiminnan alkuun, kasvuun ja kansainvälistymiseen sekä viennin riskeiltä suojautumiseen.

Lisätietoja: www.finnvera.fi


SUOMEN UUSYRITYSKESKUS

Uusyrityskeskukset ympäri Suomen tarjoavat maksutonta ja luottamuksellista neuvontaa yritystoimintaa suunnitteleville ja aloittaville yrittäjille. Uusyrityskeskusverkosto julkaisee myös vuosittain päivitetyn yrityksen perustamisoppaan, josta löytyy ajantasaisin tieto yrittäjyyteen ja yritystoimintaan liittyen.

Lisätietoja: www.uusyrityskeskus.fi


tallink_ja_silja_line300x150px

MERELLISIÄ ELÄMYKSIÄ TYÖHÖN JA VAPAA-AIKAAN

Tallink Silja Oy on osa AS Tallink Gruppia, joka on yksi Itämeren alueen suurimmista matkustaja- ja rahtiliikennevarustamoista. Tallink Siljan ja koko Tallink-konsernin visio on olla Euroopan markkinoiden edelläkävijä tarjoamalla erinomaisia vapaa-ajan ja liikematkapalveluita sekä kuljetuspalveluita merellä. Haluamme tarjota miellyttävän matkakokemuksen, joka ylittää asiakkaiden odotukset ja houkuttelee heidät tulemaan uudelleen.

Lisätietoja: www.tallinksilja.fi


 

MATKAPOJAT_300x150px

TOTEUTAMME MATKAUNELMIA

Matkapojat on Suomen suurin laiva- ja lähialuematkojen myyjä ja matkanjärjestäjä. Palvelemme paikallisesti 14 paikkakunnalla sekä valtakunnallisesti puhelinpalvelulla. Monipuolisesta matkavalikoimastamme löytyy jokaiselle jotakin: risteilyjä, kaupunkilomia Baltiaan ja Eurooppaan, kylpylämatkoja, opastettuja kiertomatkoja sekä teemamatkoja. Tee matkustamisesta helpompaa ja anna meidän auttaa käytännön järjestelyissä.

Lisätietoja www.matkapojat.fi ja puhelinpalvelustamme 010 2323 200.