PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT

Yrittäjäristeily tekee monipuolista yhteistyötä sekä isojen että pienten yritysten kanssa.
Tutustu ennakkoon laivallakin näkyvästi esillä oleviin yrityksiin.


FINNVERA300x153px

AIHEUTTAAKO RAHANPUUTE KASVUKIPUJA?

Kassalla kasvaminen on kova laji. Tule keskustelemaan kanssamme yrityksesi rahoituksesta!

Finnvera tarjoaa rahoitusta yritystoiminnan alkuun, kasvuun ja kansainvälistymiseen sekä viennin riskeiltä suojautumiseen.

Lisätietoja www.finnvera.fi ja puhelinpalvelustamme 029 460 2580.


Rantalainen_vaaka300x250px


RANTALAINEN — TALOUSHALLINTOA PARHAMMILLAAN

Sähköistä taloushallintoa, kirjanpitoa, palkanlaskentaa, tilintarkastusta, yritysverotusta, yritysjärjestelyjä, asiantuntijapalveluita — kaikkea tätä tarjoaa Rantalainen. Osaava ja palveleva henkilökuntamme auttaa pienempiä ja suurempia yrityksiä menestymään.

Toimimme paikallisesti lähellä asiakasta moderneilla työvälineillä mm. Visma Fivaldilla. Olemme luotettava ja pitkäikäinen kumppani asiakkaillemme kustannustehokkaasti. Alan suurimpana perheyrityksenä tarjoamme laaja-alaista osaamista 40 paikkakunnalla eteläisessä Suomessa.

Lisätietoja: www.rantalainen.fi


 

SUK_300x250pxTUKEA YRITTÄJIKSI AIKOIVILLE JA ALKAVILLE YRITTÄJILLE

Uusyrityskeskukset ympäri Suomen tarjoavat maksutonta ja luottamuksellista neuvontaa aloittaville yrittäjille ja yritystoimintaa suunnitteleville. Suomessa on 31 uusyrityskeskusta ja yhteensä 85 palvelupistettä. Niissä työskentelee 125 toimihenkilöä.

Uusyrityskeskusverkoston tukena on yli 1000 yritystä, 270 yhteisöä ja 1300 asiantuntijaa. Uusyrityskeskusten neuvonta on ISO 9001/2008 laatusertifioitu. Suomen Uusyrityskeskukset (SUK) ry on alueellisten uusyrityskeskusten kattojärjestö.

Lisätietoja: www.uusyrityskeskus.fitallink_ja_silja_line300x150pxMERELLISIÄ ELÄMYKSIÄ TYÖHÖN JA VAPAA-AIKAAN

Tallink Silja Oy on osa AS Tallink Gruppia, joka on yksi Itämeren alueen suurimmista matkustaja- ja rahtiliikennevarustamoista. Tallink Siljan ja koko Tallink-konsernin visio on olla Euroopan markkinoiden edelläkävijä tarjoamalla erinomaisia vapaa-ajan ja liikematkapalveluita sekä kuljetuspalveluita merellä. Haluamme tarjota miellyttävän matkakokemuksen, joka ylittää asiakkaiden odotukset ja houkuttelee heidät tulemaan uudelleen.

Lisätietoja: www.tallinksilja.fi


 

MATKAPOJAT_300x150pxTOTEUTAMME MATKAUNELMIA

Matkapojat on Suomen suurin laiva- ja lähialuematkojen myyjä ja matkanjärjestäjä. Palvelemme paikallisesti 14 paikkakunnalla sekä valtakunnallisesti puhelinpalvelulla. Monipuolisesta matkavalikoimastamme löytyy jokaiselle jotakin: risteilyjä, kaupunkilomia Baltiaan ja Eurooppaan, kylpylämatkoja, opastettuja kiertomatkoja sekä teemamatkoja. Tee matkustamisesta helpompaa ja anna meidän auttaa käytännön järjestelyissä.

Lisätietoja www.matkapojat.fi ja puhelinpalvelustamme 010 2323 200.


TUKIJAT

 

zef_logo150X250pxRAKKAUS, PASSION JA ROHKEUS

ZEF on perustettu auttamaan ihmisiä päätöksenteossa. Yritys tarjoaa suosittuja ohjelmistoja, joilla teet ja autat asiakkaitasi tekemään parempia päätöksiä. Zef edistää myös demokratiaa ja läpinäkyvyyttä maailmalla Vaalikoneen avulla.

Asiakkaitamme ovat mm. Rovio, Al Jazeera, MTV, IMF, Reuters, ITV, Vianor, UPM, Fazer, Kone, Kirkkohallitus ja yli 1000 muuta. Heistä yli 95% suosittelee ZEFiä ystävilleen.

Arvomme ovat Rakkaus, Passion ja Rohkeus. Meidät palkittiin Suomen 2. parhaaksi työpaikaksi 2015. Perheeseemme kuuluu 32 ZEF Soturia. Toimistomme sijaitsevat Oulussa ja Espoossa.

Lisätietoja: www.zef.fi


Kyrö_Distillery_Company150x250pxENSIMMÄINEN SUOMALAINEN RUISMALLASVISKITISLAAMO

Kyrö Distillery Company perustettiin vuonna 2014 viiden ystävyksen voimin. Silloin Isonkyrön yli sata vuotta vanha osuusmeijeri sai uuden elämän ruismallasviskin ja ginin tislaamona.

Ensimmäiset Kyrö Distilleryn viskierät näkevät päivänvalon samana vuonna kuin Suomi täyttää 100 vuotta, eli vuonna 2017. Tähän mennessä tunnustusta on kertynyt brändille ja designille mm. Cannesissa ja tuotteet on valittu maailman parhaaksi ja toiseksi parhaaksi gin & tonic giniksi 2015.

Pohjanmaa, ruis ja suomalaisuus ovat Kyrö Distilleryn arvoja.

Lisätietoja: www.kyrodistillery.com


SOMECO_150x150px

SPARRAAJASI SOSIAALISEN MEDIAN HYÖDYNTÄMISEN KEHITTÄMISESSÄ

Facebookin, Twitterin, LinkedInin, Instagramin ja nettisivujen yhteisöllisyyden kasvattaminen on Somecon ydinosaamista.

Someco tuottaa sisällöt, olivat ne sitten kuvaa, tekstiä tai videota, tarvittaessa julkaisutyön ja analysoidut tulokset.

Lisätietoja: www.someco.fi