PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT

Yrittäjäristeily tekee monipuolista yhteistyötä sekä isojen että pienten yritysten kanssa.
Tutustu ennakkoon laivallakin näkyvästi esillä oleviin yrityksiin.


FINNVERA

Kassalla kasvaminen on kova laji. Tule keskustelemaan kanssamme yrityksesi rahoituksesta!
Finnvera tarjoaa rahoitusta yritystoiminnan alkuun, kasvuun ja kansainvälistymiseen
sekä viennin riskeiltä suojautumiseen.
Lisätietoja: www.finnvera.fi


SUOMEN UUSYRITYSKESKUS

Uusyrityskeskukset ympäri Suomen tarjoavat maksutonta ja luottamuksellista neuvontaa yritystoimintaa suunnitteleville ja aloittaville yrittäjille. Uusyrityskeskusverkosto julkaisee myös vuosittain päivitetyn yrityksen perustamisoppaan, josta löytyy ajantasaisin tieto yrittäjyyteen ja yritystoimintaan liittyen.
Lisätietoja: www.uusyrityskeskus.fi

 


tallink_ja_silja_line300x150px

MERELLISIÄ ELÄMYKSIÄ TYÖHÖN JA VAPAA-AIKAAN

Tallink Silja Oy on osa AS Tallink Gruppia, joka on yksi Itämeren alueen suurimmista matkustaja- ja rahtiliikennevarustamoista. Tallink Siljan ja koko Tallink-konsernin visio on olla Euroopan markkinoiden edelläkävijä tarjoamalla erinomaisia vapaa-ajan ja liikematkapalveluja sekä kuljetuspalveluita merellä. Haluamme tarjota miellyttävän matkakokemuksen, joka ylittää asiakkaiden odotukset ja houkuttelee heidät tulemaan uudelleen.
Lisätietoja: www.tallinksilja.fi


Finago

Finago-tuoteperhe kattaa kaikki sähköisen taloushallinnon ratkaisut, joita pk-yritykset ja tilitoimistot tarvitsevat liiketoimintansa tueksi. Tarjoamme asiakkaillemme pilvipalveluna toimivat taloushallinnon ohjelmistot ja oheispalvelut yhdellä sopimuksella. Finago on osa Accountor-konsernin SME-ohjelmistoliiketoimintaa.
Lisätietoja: https://finago.com/fi/

 


SYT

SYT-kassa on tarkoitettu yrittäjille, maatalousyrittäjille, yrittäjän puolisoille, yrityksen osaomistajille ja ammatinharjoittajille toimialasta ja yritysmuodosta riippumatta. SYT-kassassa on tällä hetkellä yli 24 000 jäsentä. SYT maksaa päivärahaa keskimäärin 750 jäsenelle kuukausittain. SYT-kassa on poliittisesti ja aatteellisesti sitoutumaton yrittäjien oma työttömyyskassa, jonka toimintaa valvoo Finanssivalvonta.
Lisätietoja: https://syt.fi/

 

 


 TOTEUTAMME MATKAUNELMIMATKAPOJAT_300x150pxA

Matkapojat on Suomen suurin laiva- ja lähialuematkojen myyjä ja matkanjärjestäjä. Palvelemme paikallisesti 14 paikkakunnalla sekä valtakunnallisesti puhelinpalvelulla. Monipuolisesta matkavalikoimastamme löytyy jokaiselle jotakin: risteilyjä, kaupunkilomia Baltiaan ja Eurooppaan, kylpylämatkoja, opastettuja kiertomatkoja sekä teemamatkoja. Tee matkustamisesta helpompaa ja anna meidän auttaa käytännön järjestelyissä.
Lisätietoja www.matkapojat.fi ja puhelinpalvelustamme 010 2323 200.


YRITYSPÖRSSI

Yrityspörssi on Suomen suurimpia kauppapaikkoja yritysten ostamiseen ja myymiseen. Omistajanvaihdos on ajankohtainen seuraavan kymmenen vuoden aikana lähes 40 prosentilla Suomen pienistä ja keskisuurista yrityksistä.
Lisätietoja: www.yritysporssi.fi