Jäikö jokin epäselväksi? Älä jää pohtimaan, vaan tutustu usein kysyttyihin –kysymyksiin tai ota yhteyttä!

Miksi risteilyn teema on Rakkaudesta yrittäjyyteen?

Teema korostaa ja kiteytää yrittäjyyden ja yrittämisen vaatimaa sitoutumista ja antautumista omalle asialle. Vuonna 2018 koulutuksellisuuden ja viihtymisen ohella nostamme esille verkostoitumisen tärkeyttä, yrittäjien ja yrityksen hyvinvointia, ajankohtaisia teemoja, kuten myyntiä ja henkilöbrändäystä, tietosuojalakia unohtamatta.

Mitä yrittäjäristeily maksaa?

Risteilyn hintaan vaikuttaa valittu hyttiluokka ja ruokailut. Edullisimmillaan risteilylle pääsee erittäin huokeaan 40 €:n hintaan. Risteilyn hinta sisältää risteilyn valitussa hyttiluokassa, koulutuksellisia puheenvuoroja, yhteistyökumppaneiden vetämiä työpajoja sekä huippuviihdettä.

Voinko tehdä alustavan varauksen?

Puhelin- ja toimistovarauksissa maksu erääntyy maksettavaksi kahden viikon sisällä varauksen tekemisestä. Maksamaton varaus peruuntuu automaattisesti.

Mitkä ovat matkan maksuehdot?

Nettivarauksissa matkan koko hinta erääntyy maksettavaksi varauksen tekemisen yhteydessä.
Puhelin- ja toimistovarauksissa maksu erääntyy maksettavaksi kahden viikon sisällä varauksen tekemisestä. Mikäli matkan alkuun on aikaa vähemmän kuin kuukausi, erääntyy maksu heti.

Voiko hyttiluokkaa muuttaa varauksen jälkeen?

Paikkatilanteen salliessa hyttiluokkaa voi muuttaa kuluitta 19.3.2018 saakka. Muutostiedustelut Matkapojilta: yrittajaristeily@matkapojat.fi tai 010 2323 100.
Tämän jälkeen tehdyistä muutoksista veloitetaan 12 €/muutos.

Voinko luovuttaa paikkani toiselle henkilölle?

Varaukseen voidaan tehdä nimimuutos kuluitta 19.3.2018 saakka.
Paikkatilanteen salliessa muutoksia voi tehdä kuluitta myös ateriapaikka- ja lähtöpaikkakunnan osalta 19.3.2018 saakka. Tämän jälkeen muutoksista veloitetaan 12 €/muutos. Mahdolliset muutokset tulee tehdä kuitenkin viimeistään viikkoa ennen lähtöä.

Haluaisin varata 4 hengen hytin pikaisesti, mutta minulla on vasta kolme varmaa yrittäjätuttua lähdössä. Miten pitäisi toimia?

Voit ostaa koko hytin jo nyt, vaikka osa matkaseurueestasi olisi vielä auki. Merkitse varaukseen myös epävarma lähtijä ja voit tehdä nimimuutoksen kuluitta 19.3.2018 saakka.
Paikkatilanteen salliessa muutoksia voi tehdä kuluitta myös ateriapaikka- ja lähtöpaikkakunnan osalta 19.3.2018 saakka. Tämän jälkeen muutoksista veloitetaan 12 €/muutos. Mahdolliset muutokset tulee tehdä kuitenkin viimeistään viikkoa ennen lähtöä.

Olen sinkku ja haluaisin lähteä risteilylle mukaan, mutta minulla ei ole varaa maksaa koko hyttiä.

Olemme huomioineet tämän ja risteilyltä löytyy myös yksittäisiä nais- ja miespaikkoja A2- ja B2-luokan hyteissä.  Paikkoja voit tiedustella numerosta 010 2323 100.

Paikkatilanteen salliessa muutoksia voi tehdä kuluitta myös ateriapaikka- ja lähtöpaikkakunnan osalta 19.3.2018 saakka. Tämän jälkeen muutoksista veloitetaan 10€/muutos. Mahdolliset muutokset tulee tehdä kuitenkin viimeistään viikkoa ennen lähtöä.

Asun Rovaniemellä, mutta liityntäkuljetukset eivät lähde täältä. Miten pääsen risteilylle mukaan?

Jos alueellasi ei ole liityntäkuljetusta, niin ota yhteyttä yrittajaristeily@matkapojat.fi tai 010 2323 100, niin järjestämme sinulle kuljetuksen junalla tai lentäen.

Miten toimin, jos en tiedä kaikkien matkustajien osalta Suomen Yrittäjien jäsennumeroa varausta tehdessä?

Ei hätää. Riittää, että yksi hytissä matkustavissa on Suomen Yrittäjien jäsenyrittäjä. Hänen jäsennumerolla jokainen saa 20 €:n alennuksen.

Milloin risteilyn ohjelma julkaistaan?

Risteilyn aikataulu ja ohjelma julkaistaan viikolla 5. Aikataulusta löytyvät mm. ruokailut ja alustava sisältö puhujineen. Verkkoon päivitetään koko ajan uusien puhujien esittelyjä. Lopullinen ohjelma julkistetaan lähempänä risteilyn ajankohtaa.

Mitä vähennysoikeuksia matkasta voi hyödyntää?

Yritys voi vähentää verotuksessaan koulutuskustannuksia, kunhan koulutuksen sisältö on hyödyllinen osallistujan ammatin kannalta. Jos yrityksen koko henkilöstö lähtee matkalle, kyse lienee lähinnä koko henkilöstön verovähennyskelpoisesta virkistysmatkasta.

Onko matkasta mahdollista saada koulutustukea?

Ei ole. Tämä edellyttäisi mm. vähintään 2 kk:n opintovapaalla oloa.

Voiko risteilylle tulla yrityksen koko henkilökunta?

Kyllä, risteily sopii erinomaisesti koko henkilökunnalle. Olemme suunnitelleet sisällön niin, että sieltä löytyy jokaiselle jotakin. Mikset siis lähtisi koko henkilöstön kanssa koulutukselliselle virkistäytymismatkalle.

Voinko ottaa lapsen/lapset/nuoret mukaan risteilylle?

Ilman muuta voit ottaa. Laivalta löytyvät lastenhoitohuone ja lasten leikkihuone Lottemaa, mistä löytyvät mm. pallomeri ja kiipeilyseinä.

Ruokailujen hinnat ovat myös edullisempia seuraavissa kategorioissa, 0—5 vuotta, 6—11 vuotta ja 12—17 vuotta.

Mikä on Yrittäjäristeilyn pukukoodi?

Yrittäjäristeily on rento ja hyväntuulinen tapahtuma. Pukukoodi on smart casual. Toki lauantai-iltana voit laittaa tanssilattialle jotain juhlavampaakin.

Onko laivalla nettiä? Saako somettaa?

M/S Silja Europalla verkko ei toimi välttämättä koko risteilyn ajan, mutta toivottavasti mahdollisimman hyvin. Langattoman verkon salasanan saat maihinnousukortista. Somettamiseen kannustamme kaikkia ja toivottavasti sosiaalinen media täyttyy jo ennen tapahtumaa lukuisista viesteistä. Risteilyn hashtag on #yrittäjäristeily. Muita hashtageja, joita voi myös käyttää ovat #yrittäjät, #suomenyrittäjät. Viestisi voit linkittää myös Facebookissa Yrittäjäristeilyn facebook-sivulle tunnuksella: @Yrittäjäristeily.

 

Jäikö jokin epäselväksi?  Ota yhteyttä!