Tule mukaan Suomen suurimman Yrittäjäristeilyn Yrittäjätorille!  Mikroyrittäjillä on mahdollisuus hakea mukaan Yrittäjätorille, missä yrittäjät esittelevät omia palveluita ja tuotteitaan.

Yrittäjäristeily järjestetään 14.—15.4.2018 Europalla. Risteilylle odotamme lähes 2000 osallistujaa. Tarjolla on lukuisia liiketoimintaa kehittäviä koulutuksellisia puheenvuoroja, yhteistyökumppaneiden vetämiä työpajoja sekä huippuviihdettä. Vuoden 2018 risteilyn teema on rakkaudesta yrittäjyyteen.

Tapahtuman aikana sunnuntaina 15.4. järjestämme Yrittäjätorin. Yrittäjätorilla Suomen yrittäjien jäsenyrityksillä on mahdollisuus esitellä omia palveluita ja tuotteitaan tilaisuuden osallistujille. Torilla ei voi myydä tuotteita. Tilauksia voi ottaa vastaan ja tuotteet voi toimittaa risteilyn jälkeen asiakkaille.

Kiinnostuitko Yrittäjätorista?

Yrittäjätorilla on tarjolla 20 paikkaa. Toripaikan hinta on 250 euroa + alv 24 %. Hintaan sisältyy noin 1-1,5 metriä leveä ständipaikka ja pöytä sunnuntaina 15.4. klo 8.30—15.00.
Yrityksen tiedot nostetaan myös yrittäjäristeilyn sivulle. Toripaikkaan ei sisälly risteilymatkaa, vaan jokainen yrittäjä on velvollinen itse varaamaan majoituksensa ja ruokailut laivalta Matkapoikien kautta. Toripaikka laskutetaan ennen Yrittäjäristeilyä.

Toripisteen voi pystyttää sunnuntaina 15.4. klo 8 alkaen.

Paikat arvotaan yrittäjien kesken, jotka täyttävät seuraavat kriteerit:

  • Yrittäjä on Suomen Yrittäjien jäsenyritys
  • Yrityksen koko on 1-10 henkilöä
  • Hakemus yritystoripaikasta on tehty sähköisesti viimeistään ke 28.2.2018

Täytä alla olevan linkin kautta yrityksenne hakemus viimeistään ke 28.2.2018. Arvonta suoritetaan kaikkien kriteerien täyttäneiden yritysten kesken ja päivitämme Yrittäjätori-yritysten tiedot verkkoon.

Siirry täyttämään hakemus Yrittäjätorille

Lisätietoja tapahtumakoordinaattori Anne Eroselta p. 050 408 8460, anne.eronen@yrittajat.fi

Nähdään Yrittäjätorilla!