Yrittäjätorilla mikroyrittäjät esittelevät omia palveluitaan ja tuotteitaan.

Yrittäjäristeilyn aikana sunnuntaina 24.4. klo 10.30—15.00 järjestämme Yrittäjätorin laivan Discoon (kannella 10).
Yrittäjätorilla alla olevat yritykset esittelevät omia palveluitaan ja tuotteitaan.

Nähdään Yrittäjätorilla!


 

Yrittäjätorin yritykset

 

awen300x133pxV2AWEN OY
Awen Oy on erikoistunut yritysten johdon ja henkilöstön kehittämiseen ja valmentamiseen. Hyvin hoidettu työhyvinvointi vaikuttaa olennaisesti tuottavuuteen ja kustannusten alenemiseen. Suunnittelemme ja otamme vastuun koko prosessin toteuttamisesta tai toteutamme siitä osia.
www.awen.fi

 

CTY_logo300x100pxCTY OY
CTY Oy tarjoaa yrittäjille laadukasta kirjanpitoa sekä Suomessa että Virossa. Helsingissä ja Tallinnassa sijaitsevat nykyaikaiset tilitoimistot tarjoavat kaikki taloushallinnon palvelut, jotka ovat räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Anna kirjanpitosi meille ja pääset keskittymään olennaiseen.
www.cty.fiwww.consulting.ee

 

F_Events300x100pxFINLAND EVENTS
Finland Events on Tampereen Messut Oy:n oma tapahtumatoimisto, joka suunnittelee ja toteuttaa erilaisia tapahtumia. Autamme löytämään oikeanlaiset tapahtumakonseptit eri kohderyhmille ja liiketoiminnan tavoitteille. Tapahtuma rakennetaan yhteistyössä asiakkaan kanssa ideointivaiheesta tuotantoon ja jälkihoitoon saakka.
www.finlandevents.fi

 

Finncontainers300x61pxFINNCONTAINERS OY
Finncontainersin logistiikkapalveluihin kuuluvat uusien ja käytettyjen konttien myynti, vuokraus, varustelu sekä kuljetusjärjestelyt Suomessa. Vuonna 1996 perustettu perheyritys täyttää tänä vuonna 20 vuotta.
www.finncontainers.fi

 

gle_snellman_motosport300x150px

GREAT LIFE EUROPE OY/SNELLMAN MOTOSPORT
Snellman Motosport on vuonna 2001 perustettu yritys ja sen päätoimialaa on vapaa-ajan konekauppa, erikoistuotteiden maahantuonti sekä tukkumyynti. Vuoden 2016 alusta lähtien yritys on tarjonnut myös kokous- ja elämysmatkoja Viroon sekä yrityskontaktit ja markkinatutkimukset Virossa.
www.snellmanmotosport.com/

 

Vastuullinen300x100pxJOINIA OY
Joinia Oy on Muuramelainen ajatushautomo, joka luo ja vie käytäntöön uusia sähköisiä palveluja tukeakseen yritysten toimintaedellytyksiä. Nyt työn alla on Vastuullinen.fi kuluttajamarkkinointikava.
www.vastuullinen.fi

 

kumppania_300x110pxKUMPPANIA OY
Kumppania on viestintätoimisto, jossa autamme yrityksiä menestymään. Kumppanuuden avulla teemme asiakkaistamme entistä kilpailukykyisempiä. Intohimomme on saada aikaan vaikutuksia. Olemme oikea valinta, kun päämääristä tahdotaan totta.
www.kumppania.fi

 

Loistawa_Suomi300x150pxLOMAKOTI ULKOMAILTA
Lomakoti ulkomailta on ulkomaan asuntokaupan asiantuntija, joka on auttanut suomalaisia jo yli 20 vuoden ajan toteuttamaan haaveen omasta kodista ulkomailla. Laadukas palvelu kattaa loma-asunnon, huvilan tai sijoitusasunnon hankintaprosessin alusta loppuun saakka. Valikoimassa on tuhansia asuntokohteita 10 eri maasta.
www.lomakotiulkomailta.fi

 

Next_Move300x150pxNEXT MOVE OY
Cambridgeohjelma on tutkittu ja turvallinen tapa pudottaa painoa ja oppia painonhallintaa koulutetun valmentajan ohjauksessa. Ohjelma perustuu 6-portaiseen taso-ohjelmaan, osin vähäenergisiin ateriankorvikkeisiin ja uusien elintapojen harjoitteluun.Tavoitteena on siirtyä laihdutuksesta säännölliseen, oikeaoppiseen ruokailuun.
www.tiinaranin.fi

 

proakatemia300x110pxPROAKATEMIA
Proakatemia on Tampereen ammattikorkeakoulun yrittäjyyden yksikkö. Opiskelumme ja toimintamme pohjautuu tiimiyrittämiseen perustamissamme tiimiyrityksissä. Proakatemialla toimii tällä hetkellä kuusi osuuskuntamuotoista tiimiyritystä ja tarjoamiemme palveluiden kirjo on laaja.
www.proakatemia.fi/kevatmallisto

 

Raatteen_Portti300x111px

RAATE TRAVELS OY
Raatteentie ja Suomussalmi ovat kuuluisia paikkoja ympäri maailman. Raatteen Portin talvisotamuseo sijaitsee historiallisella taistelupaikalla, jossa suomalaiset pysäyttivät ylivoimaisen puna-armeijan hyökkäyksen. Raatteen Portissa on myös tunnelmallinen kahvila-ravintola Lotta-kanttiini. Majoitusta tarjoamme mukavassa Portin Majatalossa.
www.raatteenportti.fi

 

suklaaparatiisi300x140pxSUKLAAPARATIISI OY
SuklaaParatiisi tarjoaa ylellisiä makuelämyksiä kaikille suklaan ystäville niin arjessa kuin juhlassa. Tilaa suklaakonvehdit ja rasiat yritysten juhliin, liikelahjaksi ja henkilökunnan sekä yhteistyökumppaneiden muistamiseen. Tuotteet ovat saatavilla myös omalla logolla räätälöitynä. Tai järjestä Suklaa-tasting, joka on makuhermoja herättelevä kevennys tyky-ja koulutuspäivien yhteyteen.
www.suklaaparatiisi.fi

 

Motivaatiotalo300x118pxSUOMEN MOTIVAATIOTALO
Tiedätkö, mikä motivoi työntekijöitä ja saa heidät antamaan parhaan osaamisensa ja innostuksensa yrityksen käyttöön? Reiss Motivaatioprofiilin ja Suomen Motivaatiotalon valmentajien avulla saat yksilölliset motiivit näkyväksi ja opit hyödyntämään niitä johtamisen apuna. Tuloksena on innostunut, tuottava ja hyvinvoiva organisaatio.
www.motivaatiotalo.fi

 

TAP_traning300x99pxTAP-TRADING OY
Rakennamme koko maan kattavaa hyvinvointituotteiden myynti- ja markkinointiketjua. Edustamamme tuotteet ovat ainutlaatuisia — yli 30 vuotta vanhan, New Yorkin pörssiin noteeratun tutkimusyrityksen työn tulosta cialis overnight delivery. Patentoidun teknologian avulla on mahdollista jarruttaa vanhenemista sisäisesti ja ulkoisesti.
www.tap.nsopportunity.com

 

Tiimiakatemialogo300x114pxTIIMIAKATEMIA
Tiimiakatemia on Jyväskylän Ammattikorkeakoulun yrittäjyyden huippuyksikkö, jonka opiskelijat ovat jokainen osa yritystoiminnan kehittämisen koulutusohjelmaa. Opintomme poikkeavat perinteisestä ammattikorkeakouluopiskelusta siten, että oppimisemme tapahtuu pääpainotteisesti käytännön yritystoiminnan kautta. Toimimme opintojemme ajan osuuskunnissa, eli tiimiyrityksissä, ja harjoitamme oikeaa yritystoimintaa useilla eri toimialoilla.
www.tiimiakatemia.fi

 

Turun_Silmaexpertit300x120pxTURUN SILMÄEXPERTIT OY
Turun Silmäexperteiltä kokonaisvaltainen hoito silmillesi laadukkaasti kokemuksella ja huipputekniikalla taittovirheiden laseroinneista harmaakaihi- ja linssi- sekä luomileikkauksiin. Meillä on myös laaja silmälaboratorio tarkkaan diagnostiikkaan ja seurantaan.
www.turunsilmaexpertit.fi

 

Zervat logo XL 300x150ZERVANT OY
Zervant on selaimella toimiva uskomattoman helppo laskutusohjelma. Myydyt tuotteet, kirjatut työtunnit, kulut ja matkakulut voit laskuttaa yhdellä hiiren klikkauksella. Palvelusta löydät kaikki laskujen lähetystavat: paperi-, sähköposti- ja verkkolaskut. Jos sinulla on toiminimi, voit tehdä myös kirjanpidon itse helposti Zervantilla.
www.zervant.fi

 

 

Lisätiedot: Johanna Haanpää, johanna.haanpaa@yrittajat.fi